Ευρώπη

Βαριά εντός έδρας ήττα για Μπασκόνια λίγο πριν τον Παναθηναϊκό

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 93-84 από την Ουνικάχα Μάλαγα υπέστη η Μπασκόνια στο ισπανικό πρωτάθλημα, πέντε ημέρες πριν το ραντεβού της με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Συνέχεια στις κακές και προβληματικές της εμφανίσεις έδωσε η Μπασκόνια το βράδυ της Κυριακής (22/10), η οποία και ηττήθηκε με 93-84 στην έδρα της από την Ουνικάχα Μάλαγα για την 6η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ζοάν Πενιαρόγια, ο οποίος βρίσκεται υπ' ατμόν μετά και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο στο αμυντικό κομμάτι, φτάνοντας ακόμα και στο -18 (50-68) προς το τέλος της τρίτης περιόδου, με τους παίκτες του απλώς να μαζεύουν την έκταση της ήττας στο φινάλε.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα των Βάσκων στις τελευταίες έξι ημέρες, αφού είχαν προηγηθεί εκείνες από Μπάγερν και Ζαλγκίρις στην Ευρωλίγκα, με την Μπασκόνια πλέον να ταξιδεύει στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή (27/10) με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ της Μπασκόνια ήταν ο Χάουαρντ με 22 πόντους, με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο να προσθέτει 8 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 19-25, 44-44, 60-73, 84-93

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x