Ευρώπη

Υπ' ατμόν ο Πενιαρόγια στην Μπασκόνια - Πρώτο φαβορί για την αντικατάστασή του ο Τρινκιέρι!

Το κακό ξεκίνημα της Μπασκόνια στη φετινή Ευρωλίγκα έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Χοάν Πενιαρόγια, με δημοσιεύματα να θέλουν πρώτο φαβορί για την αντικατάστασή του τον Αντρέα Τρινκιέρι!

Η Μπασκόνια μπορεί να έχει μπει πολύ δυναμικά στο ισπανικό πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερις νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της ACB, ωστόσο, η πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη.

Μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων «στροφών» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οι Βάσκοι έχουν ρεκόρ 1-3 φιγουράροντας στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ, και οι τρεις ήττες έχουν έρθει στην «Fernando Buesa Arena».

Τα αρνητικά αυτά αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει «τριγμούς» στο εσωτερικό της ομάδας, με τον προπονητή, Χοάν Πενιαρόγια, να βρίσκεται σε δύσκολη θέση αναφορικά με το μέλλον του στο «τιμόνι» του συλλόγου. Άλλωστε, και το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν φήμες πως θα αποχωρήσει από την ομάδα, ωστόσο, του δόθηκε «ψήφο εμπιστοσύνης» και τελικώς παρέμεινε στον πάγκο του συλλόγου.

Σύμφωνα πάντως με ιταλικά δημοσιεύματα, πρώτο φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία της Μπασκόνια, εφόσον φυσικά παρθεί η απόφαση του «διαζυγίου» με τον Ισπανό προπονητή, είναι η Αντρέα Τρινκιέρι!

Ο Ιταλός προπονητής... κυκλοφορεί ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου μετά από τρία χρόνια στον σύλλογο της Βαυαρίας. Το τελευταίο διάστημα πάντως, το όνομά του έχει συνδεθεί και με τον πάγκο της Βιλερμπάν.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x