Ευρώπη

Σίκμα το plan b στην Μπαρτσελόνα αν δεν κλείσει τον Χουάντσο!

Η Μπαρτσελόνα έχει ως πρώτο στόχο τον Χουάντσο Eρνανγκόμεθ για τη θέση «4», ωστόσο αναμένεται να στραφεί στον Λουκ Σίκμα αν η περίπτωση του Ισπανού καταρρέυσει!

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό συνεχίζει η Μπαρτσελόνα, που βρίσκεται ήδη πολύ κοντά στον Γουίλι Ερνανγκόμεθ ενώ έκλεισε και τον Τζοέλ Πάρα.

Ένας από τους μεγάλους στόχους των «μπλαουγκράνα», είναι ο... έτερος Ερνανγκόμεθ, Χουάντσο. Ο παίκτης έχει αποχωρήσει από το ΝΒΑ και ψάχνεται για επιστροφή στην Ευρώπη, με την Μπαρτσελόνα να του έχει καταθέσει ήδη πρόταση και να περιμένει την απάντησή του. Παρόλα αυτά, οι Καταλανοί έχουν έτοιμη την εναλλακτική τους σε περίπτωση που η περίπτωση αυτή καταρρεύσει.

Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να στραφεί στον Λουκ Σίκμα. Το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ με την Άλμπα Βερολίνου ολοκληρώθηκε και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στη Βαρκελώνη. Παρόλα αυτά, υπάρχει μία περιπλοκή στην υπόθεσή του, αφού η Βαλένθια ακόμη διατηρεί τα δικαιώματά του στην ACB, επομένως θα μπορεί να ματσάρει κάθε προσφορά.

Ο 33χρονος φόργουορντ πρόκειται για έναν από τους πληρέστερους στη θέση του στην Ευρώπη, μετρώντας 7,6 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα την περασμένη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x