Ευρώπη

AS: «Μένει ο Σάρας στην Μπαρτσελόνα, μπορεί να φύγει ο Κάλινιτς»

Σχεδόν σίγουρη είναι η παραμονή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αλλά αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις, σύμφωνα με την AS.

Με τον πιο ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν η Μπαρτσελόνα, κατακτώντας το πρωτάθλημα με «σκούπα» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, οι «μπλαουγκράνα» είναι έτοιμοι για την νέα εποχή, δίχως τον Νίκολα Μίροτιτς, έχοντας ήδη το πλάνο για το μέλλον.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική AS, σχεδόν σίγουρη θεωρείται η παραμονή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο. Εάν οι Καταλανοί κατακτούσαν την Ευρωλίγκα, τότε το συμβόλαιό του θα είχε ανανεωθεί αυτόματα. Τώρα, οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν για τη συνεργασία τους, ωστόσο αμφότερες θέλουν να τη συνεχίσουν.

Από ‘κει και πέρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα αναμένεται να γίνουν αρκετές αλλαγές. Εκτός από τη μεγάλη αποχώρηση του Νίκολα Μίροτιτς θα ακολουθήσουν κι άλλες. Παρελθόν θα αποτελέσουν σίγουρα οι Κάιλ Κούριτς, Σερτάτς Σανλί και Μάικ Τόμπι. Στην… πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Κόρι Χίγκινς. Ο βετεράνος γκαρντ έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, αλλά οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να τον αποδεσμεύσουν.

Στο μεταξύ, περίπλοκη είναι η κατάσταση με τον Νίκολα Κάλινιτς. Ο Σέρβος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν και πρόθεσή του είναι να παραμείνει. Όμως, η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει περικοπές και το συμβόλαιό του είναι από τα «βαριά», άρα είναι πολύ πιθανό η κατάστασή του να αλλάξει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ο έμπειρος φόργουορντ να αποχωρήσει.

Τέλος, οι μόνοι σίγουροι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα είναι οι Τόμας Σατοράνσκι, Νικολάς Λαπροβίτολα, Οριόλ, Παουλί, Σέρτζι Μαρτίνες, Άλεξ Αμπρίνες, Όσκαρ Ντα Σίλβα και Γιαν Βέσελι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x