Ευρώπη

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν... κάηκε η Μπαρτσελόνα από τη μαχητική Ουνικάχα Μάλαγα!

Έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, η Μπαρτσελόνα λύγισε τη μαχητική Ουνικάχα Μάλαγα με σκορ 84-81, κάνοντας το 1-0 στην ημιτελική σειρά του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος έκανε η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης, επικρατώντας 84-81 της μαχητικής Ουνικάχα Μάλαγα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι της ημιτελικής σειράς.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπήκε «φουριόζα» στο παιχνίδι, χτίζοντας από νωρίς διψήφια διαφορά, την οποία και έφτασε μέχρι το +16, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν επικίνδυνα, δίνοντας το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να βρουν ρυθμό στην επίθεση και να μειώσουν μέχρι και τους 3 πόντους, ένα λεπτό πριν το τέλος, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να φτάσουν στην ολική ανατροπή.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μίροτιτς με 14 πόντους, με τον Σανλί (13π.), Αμπρίνες (12π.), Βέσελι (12π.) και Σατοράνσκι να είναι οι άλλοι τέσσερις παίκτες των Καταλανών με διψήφιο αριθμό πόντων. Για την Ουνικάχα, ξεχώρισε ο Σίμα με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ.


Τα δεκάλεπτα: 26-15, 45-31, 66-58, 84-81.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x