Ευρώπη

Μπαρτσελόνα: Όρος για ανανέωση με Γιασικεβίτσιους αν πάρει Ευρωλίγκα

Ο όρος στο συμβόλαιο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για ανανέωση με την Μπαρτσελόνα.

Ένας όρος στο συμβόλαιο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με την Μπαρτσελόνα προβλέπει πως ανανεώνεται αυτόματα σε περίπτωση κατάκτησης της Ευρωλίγκας, όπως αποκαλύπτει η As. Πάντως αν οι δύο πλευρές δεν επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για τέταρτο χρόνο, θα μπορούν να χωρίσουν ακόμη και σε αυτό το σενάριο.

Η «Μπάρτσα» είναι τρίτη στην Ευρωλίγκα με 16-8 και πρώτη (μαζί με τη Ρεάλ) στη ΑCB με 17-3. Ωστόσο το γεγονός ότι δεν κατέκτησε ακόμη την Ευρωλίγκα, φέτος αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου από τη Μάλαγα και η ομάδα δεν αποδίδει καλό μπάσκετ, καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο το μέλλον του στον καταλανικό πάγκο.

Ο ίδιος ο Λιθουανός τεχνικός προ δύο εβδομάδων είχε δηλώσει πως δεν έχει αρχίσει συζητήσεις για πιθανή επέκταση συνεργασίας με τη διοίκηση. Φήμες θέλουν τον τζένεραλ μάνατζερ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, να έχει στα υπόψη για τον πάγκο τους Τσάβι Πασκουάλ και Γιάκα Λάκοβιτς, με τον πρώτο να δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024 από τη Ζενίτ και τον δεύτερο να έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι με την Γκραν Κανάρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x