Ευρώπη

Άλωσε το «Παλάου» η Μπασκόνια και ανάγκασε την Μπαρτσελόνα στην πρώτη ήττα της σεζόν!

Την πρώτη ήττα στην φετινή ACB υπέστη η Μπαρτσελόνα, η οποία και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 93-89 από την Μπασκόνια στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Στην πρώτη της ήττα στην εφετινή ACB ανάγκασε την Μπαρτσελόνα η Μπασκόνια!

Οι Βάσκοι, πραγματοποίησαν εξαιρετικοί εμφάνιση στην Βαρκελώνη, περνώντας νικηφόρα από το «Παλάου Μπλαουγκράνα» με σκορ 93-89 για την 4η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και αναγκάζοντας τους Καταλανούς στην πρώτη τους ήττα μετά από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις!

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκειά του, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι στο σκορ από τα μέσα της δεύτερης περιόδου και έπειτα, φτάνοντας ακόμα και στο +10 στις αρχές του τέταρτου και τελευταίου δεκαλέπτου. Στη συνέχεια, η ομάδα του Πεναρόγια αντέδρασε και μείωσε μέχρι και το καλάθι στο φινάλε (89-91), εκεί όπου ο Πάντερ στα τελευταία δευτερόλεπτα αστόχησε σε λέι απ ισοφάρισης, προτού οι φιλοξενούμενοι διαμορφώσουν το τελικό σκορ από την γραμμή των βολών.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, ήταν ο Φόρεστ με 19 πόντους και 6 ριμπάουντ, με τον Λουβαβού-Καμπαρό να ακολουθεί σε απόδοση με 18 πόντους και 5 ασίστ. Για την Μπάρτσα, που ανησυχεί για τον Λαπροβίτολα, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος 3:32' πριν το φινάλε, ξεχώρισε ο Πάρκερ με 19 πόντους και 4 ριμπάουντ.



Τα δεκάλεπτα: 26-21, 38-41, 62-68, 89-93.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x