Ευρώπη

Μπαρτσελόνα: Φόβοι για ζημιά στο γόνατο του Λαπροβίτολα

Ο Νικολάς Λαπροβίτολα αποχώρησε υποβασταζόμενος μετά από τραυματισμό στο δεξί γόνατο, στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπασκόνια.

Ενός κακού μύρια έπονται… Δεν έφτανε στην Μπαρτσελόνα η εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια (89-93) για τη Liga Endesa, ανησυχεί και για την κατάσταση του Νικολάς Λαπροβίτολα.

Ο Αργεντινός γκαρντ τριάμισι λεπτά πριν το τέλος αποχώρησε τραυματίας, καθώς το γόνατό του γύρισε άσχημα κατά την προσγείωσή του μετά από έναν αιφνιδιασμό. Ο άτυχος άσος έφυγε υποβασταζόμενος, η πρώτη ενημέρωση των «μπλαουγκράνα» κάνει λόγω για κάκωση συνδέσμων, ωστόσο υπάρχει ανησυχία για μεγαλύτερη ζημιά και εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

«Θα περιμένουμε τις εξετάσεις, αλλά δεν φαίνονται καλά τα πράγματα», δήλωσε ο προπονητής της «Μπάρτσα», Ζοάν Πενιαρόγια. Ο Λαπροβίτολα φέτος έχει 10 πόντους, 6,2 ασίστ, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 13,2 στην αξιολόγηση σε 22:01 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την επόμενη Πέμπτη τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (31/10), ενώ στις 3 Δεκεμβρίου θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x