Ευρώπη

«Σε επικοινωνία με τον Μπαλτσερόφσκι η Μπασκόνια - Το σκέφτεται σοβαρά ο παίκτης»

Σε επαφές με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι βρίσκεται η Μπασκόνια, σύμφωνα με το «Εncestando», ενώ ενδιαφέρον για τον Πολωνό έχει δείξει και η Βαλένθια που έχει όμως λιγότερες πιθανότητες.

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν από τον Παναθηναϊκό AKTOR έχει φέρει -όπως είναι λογικό- στην πόρτα της εξόδου τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος όμως δεν θα φαίνεται ότι θα μείνει για καιρό χωρίς ομάδα.

Κι αυτό διότι όπως αναφέρει το «Εncestando» η Μπασκόνια θέλει να κάνει δικό της τον Πολωνό σέντερ, με τον οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις και μένει να φανεί αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον 23χρονο να σκέφτεται σοβαρά τη μετακίνησή του στη Βιτόρια.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ενδιαφέρον από τη Μάλαγα, με το ισπανικό δημοσίευμα να κάνει λόγο ότι είχε έρθει σε συμφωνία με τον Μπαλτσερόφσκι πριν μπει σφήνα για την απόκτησή του η Μπασκόνια.

Ο Πολωνός βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα και της Βαλένθια, η οποία όμως έχει λίγες πιθανότητες για να αποσπάσει το «ναι» από τον Μπαλτσερόφσκι, αφού τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x