Ευρώπη

«Η Γκραν Κανάρια προσπαθεί να κρατήσει τον Μπαλτσερόφσκι με αύξηση μισθού»

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Γκραν Κανάρια προσπαθεί να κρατήσει με αύξηση μισθού τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.

Πριν από λίγες μέρες, έγινε γνωστό πως ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού για την αντικατάσταση του Γιώργου Παπαγιάννη στη θέση «5».

Ο 22χρονος σέντερ της Γκραν Κανάρια, πρωταθλητής και Rising Star του Eurocup την περασμένη σεζόν, έχει στοιχεία που αρέσουν στον Εργκίν Αταμάν, αφού πρόκειται για έναν ψηλό με τεχνική και ικανότητα να απειλήσει και μακριά από το καλάθι, ανοίγοντας το γήπεδο.

Ο Πολωνός έχει συμβόλαιο με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, ωστόσο, σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, η τελευταία δεν αισθάνεται τόσο σίγουρη για την παραμονή του. Συγκεκριμένα, το «encestando.es» τονίζει πως η Γκραν Κανάρια ανησυχεί από το ενδιαφέρον ομάδων της Ευρωλίγκας για τον Μπαλτσερόφσκι, κάτι που την οδηγεί στο να του προτείνει αύξηση μισθού, σε μία προσπάθεια να τον πείσει να παραμείνει. Όπως επισημαίνει το εν λόγω δημοσίευμα, η ισπανική ομάδα θεωρεί τον 22χρονο βασικό κομμάτι του πλάνου της, επομένως δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να αποχωρήσει τόσο εύκολα.

Ο ύψους 2,15 σέντερ σούταρε φέτος με 41% στα τρίποντα στο Eurocup, μετρώντας 8,6 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 1 τάπα ανά παιχνίδι. Στην ACB, είχε 9,5 πόντους και 3,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Από το 2019, επίσης, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, συμμετέχοντας και στο πρόσφατο Eurobasket.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x