Ευρώπη

Θέλει Μπολμάρο στην Μπάγερν ο Λάσο

Ο Πάμπλο Λάσο ξεκινάει το χτίσιμο του ρόστερ της Μπάγερν Μονάχου και η πρώτη του επιθυμία είναι η απόκτηση του Λεάντρο Μπολμάρο.

Έπιασε δουλειά στην Μπάγερν ο Πάμπλο Λάσο!

Ο Ισπανός τεχνικός ανακοινώθηκε από τους Βαυαρούς τη Δευτέρα (12/6) και ξεκίνησε αμέσως τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, έχοντας ως πρώτη επιθυμία την απόκτηση του Λεάντρο Μπολμάρο, σύμφωνα με το ισπανικό relevo.

Ο Μπολμάρο έπαιξε την τελευταία φάση της περασμένης σεζόν με την Τενερίφη αφού δεν πήρε τον αναμενόμενο χρόνο παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της θητείας του στο NBA.

Πριν αποδεσμευτεί από τους Γιούτα Τζαζ, κατάφερε να παίξει σε 14 αγώνες ΝΒΑ το 2022-23, μετρώντας συνολικά 6 πόντους με 3/20 σουτ. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου συμμετοχής του ήταν στη G-League με τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς, όπου είχε μέσο όρο 12,1 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 6,6 ασίστ ανά παιχνίδι σε όλη την κανονική περίοδο.

Ο 22χρονος εντάχθηκε στην Τενερίφη στις 2 Μαρτίου. Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου δεν αποκαλύφθηκαν, αλλά το δημοσίευμα του relevo ανέφερε ότι ο Μπολμάρο συμφώνησε μέχρι το τέλος της σεζόν 2022-23.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x