Ευρώπη

Μπάγερν: «Σε όσους φίλους της Παρτίζαν δεν μιλούν γερμανικά.... ο Λούτσιτς δεν παραχωρείται»!

Με ένα χιουμοριστικό «τιτίβισμά» της στο Twitter, η Μπάγερν ξεκαθάρισε τα πράγματα αναφορικά με το μέλλον του Βλάντιμιρ Λούτσιτς, μετά το «πέσιμο» των φίλων της Παρτίζαν στο προφίλ των Βαυαρών!

Τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με το μέλλον του Βλάντιμιρ Λούτσιτς έβαλε η Μπάγερν Μονάχου μετά τον... χαμό που προκλήθηκε από τους φίλους της Παρτίζαν στα social media!

Το πρωί της Τετάρτης (26/07), οι Βαυαροί με ποστάρισμά τους στο Twitter θυμήθηκαν την απόκτηση του 34χρονου Σέρβου φόργουορντ, ο οποίος σαν σήμερα πριν από 7 χρόνια είχε υπογράψει στον γερμανικό σύλλογο.

Ωστόσο, δεκάδες φίλοι της Παρτίζαν δημιούργησαν από κάτω στα σχόλια έναν πραγματικό... χαμό, πιστεύοντας πως ο έμπειρος φόργουορντ αποχωρεί από την Μπάγερν!

Η απάντηση των Γερμανών δεν άργησε να έρθει, με τους ανθρώπους της Μπάγερν να δημοσιεύουν ένα αρκετά χιουμοριστικό όσο και επεξηγηματικό μήνυμα, ξεκαθαρίζοντας πως ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα!

«Σε όλους τους φιλάθλους της Παρτίζαν που δεν μιλούν γερμανικά. Δεν φεύγει ο Λούτσιτς, απλώς θυμηθήκαμε την ημέρα που ήρθε στην ομάδα μας. Συγγνώμη αν σας απογοητεύσαμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά το «τιτίβισμα» της Μπάγερν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x