Ευρώπη

Διέλυσε την Μπραουνσβάιγκ και κυνηγάει τη Βόννη η Μπάγερν

Η Μπάγερν χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία διέλυσε στο Μόναχο την Μπραουνσβάιγκ με σκορ 97-78, και συνέχισε το κυνήγι της πρωτοπόρου Βόννης στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Mετά τη νίκη επί της Βαλένθια για την Ευρωλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και στη Γερμανία.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι νίκησε πολύ εύκολα την Μπραουνσβάιγκ με σκορ 97-78 στο Μόναχο, ανεβαίνοντας στο 8-2 και συνεχίζοντας το κυνήγι της Βόννης, που είναι πρωτοπόρος με ρεκόρ 9-1.

Η πρώτη περίοδος ήταν αρκετά μοιρασμένη μεταξύ των δύο ομάδων, όμως από το δεύτερο δεκάλεπτο η Μπάγερν άρχισε να χτίζει μομέντουμ και ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν μια αντεπίθεση στην τρίτη περίοδο, όμως στην τέταρτη οι «Βαυαροί» πήραν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και τελικά νίκησαν και με μεγάλη διαφορά.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Όγκνιεν Γιάραμαζ. Ο Σέρβος μπορεί να μην παίρνει πολύ χρόνο στην Ευρωλίγκα, στη Γερμανία όμως αναδεικνύει το πλούσιο ταλέντο του και σήμερα σημείωσε 23 πόντους. Από κοντά και ο Νικ Βάιλερ-Μπαμπ, που σκόραρε 16 πόντους, κατέβασε 6 ριμπάουντ και έδωσε 3 ασίστ, ενώ 15 πόντους είχε ο Κόρι Γουίνστον.

Για την Μπραουνσβάιγκ, 20 πόντους είχε ο Νταβίντ Κράμερ και 19 ο Ρόμπιν Αμάιτσε.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 53-43, 71-62, 97-78

Αναλυτικά στατιστικά του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x