Ευρώπη

«Θέλει να παίξει σε ομάδα της Ευρωλίγκας ο Μούσα»

Την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί σε ομάδα Ευρωλίγκας, έχει πάρει ο Ντζάναν Μούσα!

Τέλος το ΝΒΑ για τον Ντζάναν Μούσα!

Έπειτα από δύο χρόνια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τους Νετς, ο Βόσνιος γκαρντ/φόργουορντ αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ευρωλίγκας, όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας του.

Πριν από μερικά χρόνια και προτού ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στην Τσεντεβίτα το 2015, ο 21χρονος είχε δοκιμαστεί από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, εκείνη την περίοδο ήθελε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ώστε να προετοιμαστεί για το ΝΒΑ και γι’ αυτό το deal δεν προχώρησε.

Φέτος το καλοκαίρι, η ομάδα του Μπρούκλιν παραχώρησε τον Μούσα με ανταλλαγή στους Πίστονς, οι οποίοι στη συνέχεια τον αποδέσμευσαν. Μάλιστα, υπήρξε και το σενάριο να παραμείνει στις ΗΠΑ, παίζοντας για ομάδα της G League, όμως αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το ντραφτ της αναπτυξιακής λίγκας του ΝΒΑ.

Έτσι, πλέον ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος όπως φαίνεται θα είναι η Ευρωλίγκα και σίγουρα αρκετές θα είναι οι ομάδες που θα είναι «ζεστές» για την περίπτωσή του

Την περσινή σεζόν, ο Μούσα μέτρησε 40 παιχνίδια στο ΝΒΑ με τους Νετς, έχοντας κατά μέσο όρο 4,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x