Ευρώπη

Επέστρεψαν στις νίκες Μονακό και Βιλερμπάν

Η Μονακό ξεπέρασε την ήττα από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής επικρατώντας 91-82 της Ναντέρ, ενώ λίγο αργότερα και η Βιλερμπάν έπαιρνε τη νίκη κόντρα στη Ντιζόν 79-64.

Τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Ναντέρ, αλλά επέστρεψε στις νίκες η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι, επικράτησαν 91-82, για την 11η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και με ρεκόρ 10-1 παρέμεινε στην κορυφή.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Τζόρνταν Λόιντ με 29 πόντους, 7 ριμπάουντ και μια ασίστ, με τον Αμερικανό να έχει άξιο συμπαραστάτη τον Στραζέλ που είχε 11 πόντους. Πλέον η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ετοιμάζεται για τη διαβολοβδομάδα της Euroleague, όπου θα υποδεχθεί την Τρίτη (14/11) την Εφές και την Πέμπτη (16/11) ταξιδεύει στη Μαδρίτη για ματσάρα με τη Ρεάλ.

Σημαντική νίκη και για τη Βιλερμπάν η οποία μετά την ήττα στη Λιμόζ, έκαμψε την αντίσταση της Ντιζόν ανεβαίνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.

H ομάδα της Λιόν έχει την ευκαιρία να πάρει θετικά αποτελέσματα στη Euroleague καθώς την Τετάρτη ταξιδεύει στο Βερολίνο για το ματς της 8ης αγωνιστικής με την Άλμπα, ενώ θα ακολουθήσει η εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια την Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x