Ευρώπη

«Έσβησε» τον Γουεμπανιάμα και πήρε το ντέρμπι κορυφής η Μονακό!

Η Μονακό κράτησε τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα σε πολύ χαμηλά στάνταρ και διέλυσε τη Μετροπολιτάν με σκορ 87-68, κάνοντας γερό βήμα για την πρωτιά στο γαλλικό πρωτάθλημα!

Έδωσε ένα... μάθημα στη Μετροπολιτάν η Μονακό!

Οι Μονεγάσκοι απέδειξαν την ανωτερότητα τους και συνέτριψαν με σκορ 87-68 την ομάδα του Βίκτορ Γουεμπανιάμα, ανεβαίνοντας στο 21-5 και καθαρίζοντας την πρωτιά στο γαλλικό πρωτάθλημα!

Μόνο για μία περίοδο κατόρθωσαν οι φιλοξενούμενοι να είναι ανταγωνιστικοί, αφού στη συνέχεια παραδόθηκαν στον Μάικ Τζέιμς και την παρέα του, με αποτέλεσμα να πέσουν στο 18-9, ρεκόρ που θέτει σε κίνδυνο και την δεύτερη θέση.

Κομβικό ρόλο στη νίκη αυτή έπαιξε η άμυνα της Μονακό στον Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Το μεγαλύτερο prospect του παγκόσμιου μπάσκετ έμεινε μόλις στους 8 πόντους σε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις, παίρνοντας ένα πολύ καλό... μάθημα. Πάντως, πρόσφερε ένα μυθικό highlight, όταν έκανε φόλοου κάρφωμα σε δικό του άστοχο τρίποντο!



Φοβερό ματς με 21 πόντους έκανε ο Έλι Οκόμπο, ενώ 14 πρόσθεσε ο Μοτιεγιούνας και 16 ο Στραζέλ. Τρομερός ο Τρεμόντ Γουότερς, που κουβάλησε τη Μετροπολιτάν με 31 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 40-37, 62-54, 87-68

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x