Ευρώπη

Τι σημαίνει η απόκτηση του Κέμπα Γουόκερ για τον Τζέιμς και τα άλλα γκαρντ της Μονακό

Η Μονακό έκανε το «μπαμ» του καλοκαιριού αποκτώντας τον Κέμπα Γουόκερ, κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά όσον αφορά τον ρόλο και την παραμονή των υπόλοιπων γκαρντ της ομάδας.

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών στην Ευρώπη ανακοίνωσε η Μονακό, η οποία απέκτησε τον σεσημασμένο NBAer Κέμπα Γουόκερ, σε μία κίνηση που «τάραξε τα νερά» της Ευρωλίγκας.

Με την απόκτηση του 4x φορές All-Star στο ΝΒΑ, οι Μονεγάσκοι έχουν πλέον μία πληρέστατη περιφέρεια, ίσως και πιο... πλήρη απ' όσο μπορεί να διαχειριστεί ο Σάσα Ομπράντοβιτς. Η ομάδα του Πριγκιπάτου πρόσθεσε τον Γουόκερ δίπλα στους Μάικ Τζέιμς, Έλι Οκόμπο και Τζόρνταν Λόιντ, κάτι που δημιούργησε πολλές απορίες για το μέλλον των υπόλοιπων τριών στην ομάδα, αφού πρόκεται για παίκτες που θέλουν πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με όσα αναφέρει το BasketNews, η απόκτηση του Κέμπα δεν σχετίζεται με κάποια πιθανή αποχώρηση. Η Μονακό υπολογίζει όλους τους ταλαντούχους γκαρντ που διαθέτει, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεσμεύονται με συμβόλαια επομένως δεν πρόκειται να... πάνε πουθενά!

Ο μόνος «αστερίσκος» υπάρχει δίπλα από το όνομα του Μάικ Τζέιμς. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεσμεύεται με συμφωνία για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του άμα λάβει πρόταση για εγγυημένο συμβόλαιο από το ΝΒΑ μέχρι την 25η Ιουλίου. Μένει να φανεί αν η έλευση του Γουόκερ και η πιθανή μείωση του χρόνου και του ρόλου του Τζέιμς, θα τον κάνουν να ψάξει για κάποιον προορισμό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x