Ευρώπη

Η Μονακό περνά στην... αντεπίθεση: Κατέθεσε έφεση για την τιμωρία της από την LNB

Η Μονακό περνά στην... αντεπίθεση, ασκώντας έφεση κατά τις LNB και της τιμωρίας που της επιβλήθηκε με αφαίρεση μίας νίκης από τον βαθμολογικό πίνακα της νέας σεζόν λόγω παράβασης κανονισμών.

Αποφασισμένη να αποδείξει την αθωότητα της και να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα αναφορικά με την τιμωρία που της επιβλήθηκε από την LNB, είναι η Μονακό.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (13/09) η ομάδα του Πριγκιπάτου, ξεκαθαρίζει πως άσκησε επίσημα έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής του γαλλικού πρωταθλήματος να προβεί σε αφαίρεση μιας νίκης από το νέο πρωτάθλημα και παράλληλα να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ στην ομάδα Σάσα Ομπράντοβιτς.

Υπενθυμίζεται πως η αρμόδια επιτροπή της LNB τιμώρησε τη Μονακό στα τέλη του Αυγούστου λόγω παράβασης κανονισμών που έχουν να κάνουν με τη διαφάνεια.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μονακό:

«Η Μονακό άσκησε επίσημα έφεση κατά της κύρωσης που επιβλήθηκε από το LNB στις 29 Αυγούστου. Η ομάδα, η οποία πιστεύει ότι δεν έχει παραβιάσει κανέναν κανόνα, είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τη θέση της και θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τις αρμόδιες αρχές σε όλη αυτή τη διαδικασία».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x