Ευρώπη

Μονακό: Ανακοίνωσε Μονέκε

Και επίσημα παίκτης της Μονακό είναι ο Τσίμα Μονέκε, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Νιγηριανού φόργουορντ.

Μια ακόμη δυνατή όσο και ακριβή κίνηση έκανε η Μονακό. Η ομάδα του Πριγκιπάτου ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσίμα Μονέκε, με τον Νιγηριανό φόργουορντ να υπογράφει ως το καλοκαίρι του 2024.

O 27χρονος άσος (1,96μ.) ήταν MVP στο Basketball Champions League την περασμένη σεζόν με τη Μανρέσα, ενώ στη συνέχεια υπέγραψε στους Κινγκς, οι οποίοι όμως τον αποδέσμευσαν στις αρχές Ιανουαρίου. Στο Σακραμέντο έπαιξε σε μόλις 2 ματς.

«Επέλεξα τη Μονακό γιατί ο προπονητής, ο γενικός διευθυντής και ο πρόεδρος έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα άμεσα. Ένιωσα επιθυμητός από τον σύλλογο και πίστευαν ότι θα μπορούσα να συνεισφέρω πραγματικά σε αυτήν την ομάδα. Με παρέσυραν αμέσως και επιπλέον οι στόχοι είναι υψηλοί. Η ιδέα να ζήσω στο Μονακό μου άρεσε επίσης πάρα πολύ, θέλω να ζήσω μια ειρηνική και ευτυχισμένη ζωή», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μονέκε, που είχε αγωνιστεί στη Γαλλία και από το 2018 μέχρι το 2021, με τελευταία ομάδα την Ορλεάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x