Ευρώπη

Μολυβδάς: «Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο ημίχρονο»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Ηρακλή δεν ξεκίνησαν συγκεντρωμένα στην αναμέτρηση απέδωσε την ήττα από τη Λέιντεν στο Ιβανώφειο ο βοηθός του Στέργιου Κουφού, Θανάσης Μολυβδάς.

Ο βοηθός του Στέργιου Κουφού, Θανάσης Μολυβδάς, τόνισε πως πίστευαν πως θα μπορούσαν να ανακάμψουν καλύτερα μετά τη νίκη στη Λάρισα, όμως πιστεύει πως έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο, τόνισε πως ψάχνουν παίκτες στην αγορά και ζήτησε να κοιτούν το κάθε ματς ξεχωριστά.

Αναλυτικά: «Είχαμε πει με τα παιδιά να "χτίσουμε" πάνω στην τελευταία μας εμφάνιση στη Λάρισα και να παρουσιαστούμε, έστω και λίγο καλύτεροι. Δυστυχώς, είχαμε μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να "κυνηγάμε" στο σκορ. Είπαμε ξανά τα ίδια στα αποδυτήρια στο ημίχρονο για να καταλάβουμε ότι στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε για να έχουμε κέρδος στα ματς του πρωταθλήματος.

Είχαμε μεγαλύτερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν έφτανε για να νικήσουμε. Έγιναν κάποια λάθη, είχαμε κάποιους τραυματισμούς, έπρεπε να προφυλάξουμε κάποια παιδιά και χάσαμε το παιχνίδι...».

Για τις πιθανές αλλαγές στο ρόστερ: «Κοιτάμε την αγορά, ψάχνουμε κάτι που θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Η απόκτηση του Σταμάτη θα ολοκληρωθεί άμεσα, έχει στοιχεία που θα μας βοηθήσουν για να απελευθερωθεί λίγο ο Ντάγκλας, δίνει ενέργεια στην άμυνα. Είναι μια προσθήκη που θα μας βοηθήσει».

Συνεχίζοντας, είπε: «Ίσως είναι νωρίς να μιλάμε για τελικούς χωρίς να βάζω μέσα μια πιθανή ποινή. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και, όσο πιο σύντομα καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να χάνουμε ημίχρονα όπως σήμερα, τότε θα είμαστε καλύτεροι. Τα παιδιά δείχνουν να έχουν τη διάθεση να παλέψουν και είναι συνειδητοποιημένοι. Παρότι ο Ηρακλής έχει χάσει τρία ματς δεν έχασε κανένα με κάτω τα χέρια και είναι κάτι που πρέπει να το αναγνωρίσουμε.

Ο κόσμος είναι μια πολύ μεγάλη δύναμη για τον Ηρακλή. Τον θέλουμε στο πλευρό μας και στο επόμενο πολύ σημαντικό ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές και να ξέρει ο κόσμος πως, όσοι είμαστε εδώ, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x