Ευρώπη

Μιχαΐλοβιτς: «Πληρώσαμε 150 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση για τον Καμπόκλο»

Ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, πρόεδρος της Παρτίζαν, τόνισε πως η απόκτηση του Μπρούνο Καμπόκλο έγινε νόμιμα με καταβολή αποζημίωσης, μετά τη δικαίωση της έφεσης της Βενέτσια σε ιταλικό δικαστήριο.

Στο προσκήνιο επιστρέφει η υπόθεση του Μπρούνο Καμπόκλο, ο οποίος άφησε το καλοκαίρι... στα κρύα του λουτρού τη Βενέτσια, αθετώντας τη συμφωνία του μαζί της και παίρνοντας την απόφαση να ενταχθεί στην Παρτίζαν.

Η ιταλική ομάδα δικαιώθηκε για την έφεση που κατέθεσε σε δικαστήριο της χώρας, ενώ έχει σκοπό πλέον να καταφύγει στη FIBA, έτσι ώστε να αρθεί η έγκριση που είχε δοθεί από την ομοσπονδία για την απόκτηση του παίκτη από τους Σέρβους.

Η πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, από την άλλη, πήρε θέση για το ζήτημα, ξεκαθαρίζοντας από την πλευρά του πως ο σύλλογος του Βελιγραδίου απέκτησε νομότυπα τον παίκτη και πλήρωσε μάλιστα γι' αυτόν αποζημίωση.

«Μετά από απόφαση της FIBA, η Παρτίζαν πλήρωσε αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ κα πήρε το Letter of Clearance (LOC) του παίκτη, χωρίς το οποίο δεν θα μπορούσε να δηλωθεί σε καμία διοργάνωση. Ως εκ τούτου, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη και δεν μπορεί να επηρεαστεί από καμία δικαστική απόφαση, που δεν είναι καν αρμόδιο για την υπόθεση», ανέφερε συγκεκριμένα ο Σέρβος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x