Ευρώπη

Μίλιτσιτς: «Τρομεροί οι Γιόκιτς και Μίτσιτς, αλλά ο Μπογκντάνοβιτς είναι ο ηγέτης της Σερβίας»

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι ο απόλυτος ηγέτης της εθνικής ομάδας της Σερβίας, σύμφωνα με τον παλαίμαχο σέντερ, Ντάρκο Μίλιτσιτς.

Τη δική του άποψη για τον παίκτη-ηγέτη της εθνικής ομάδας της Σερβίας μοιράστηκε ο Ντάρκο Μίλιτσιτς.

Ο παλαίμαχος σέντερ και πρώην NBAer δήλωσε ότι λατρεύει τους Νίκολα Γιόκιτς και Βασίλιε Μίτσιτς, αλλά πιστεύει ότι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι ο μοναδικός που μπορεί να πάρει στις… πλάτες του το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάρκο Μίλιτσιτς στο «sportklub»:

«Παρακολουθώ την εθνική ομάδα και με μεγάλο σεβασμό προς τον Νίκολα Γιόκιτς και ό,τι έχει κάνει μέχρι στιγμής, πιστεύω ότι ο ηγέτης είναι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Αυτό πιστεύω. Ο Μπόγκνταν έχει συναίσθημα. Είναι μεγάλος παίκτης και τον λατρεύω. Είναι εκπληκτικός παίκτης. Όταν τον παρακολουθώ στην τηλεόραση, βλέπω ότι αποτελεί έναν δεσμό ανάμεσα στους παίκτες.

Όταν λείπει ο Μπογκντάνοβιτς δεν είναι έτσι η ομάδα. Και με όλο τον σεβασμό και στον Βασίλιε Μίτσιτς, τον οποίο επίσης λατρεύω. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες, αλλά ο Μπόγκνταν είναι ο δεσμός και ο ηγέτης που κουβαλάει την ομάδα. Δεν έχει σημασία εάν σκοράρει 10 ή 20 πόντους, αλλά η παρουσία του είναι σοβαρή και έχιε βάρος, ειδικά στις μεγάλες διοργανώσεις
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x