Ευρώπη

Πάτησε Γουεμπανιάμα και Μετροπολιτάν και πήρε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της η Μονακό!

Με τον Τζόρνταν Λόιντ να πετυχαίνει επτά πόντους στα τελευταία 50 δευτερόλεπτα, η Μονακό πήρε το θρίλερ με 92-85 επί της Μετροπολιτάν, κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της!

Το παρθενικό πρωτάθλημα της ιστορίας της κατέκτησε η Μονακό!

Σε ένα εντυπωσιακό ματς στο «Philippe-Chatrier» του Παρισιού, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έφερε τούμπα τη μαχητική Μετροπολιτάν και πήρε τη νίκη με το σκορ 92-85, βγάζοντας... σκούπα στη σειρά των τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος!

Οι Μονεγάσκοι κυνηγούσαν στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τη Μετροπολιτάν να «χτίζει» μέχρι και διψήφιες τιμές της διαφοράς στα μέσα της τρίτης περιόδου. Ωστόσο, με αντεπίθεση διαρκείας και με τον απίθανο Τζόρνταν Λόιντ να πετυχαίνει 7 πόντους στα τελευταία 50 δευτερόλεπτα (!), οι φιλοξενούμενοι πήραν το διπλό και μαζί τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος της ιστορίας τους!

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Λόιντ και Μπλοσομγκέιμ με 22 πόντους, με τον Οκόμπο να προσθέτει άλλους 16.

Για τη Μετροπολιτάν, το παιδί θαύμα του παγκόσμιου μπάσκετ, Βίκτορ Γουεμπανιάμα, στην τελευταία παράστασή του στην Ευρώπη, χάρισε ένα ακόμα σόου, ολοκληρώνοντας το ματς με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 μπλοκ!

Τα δεκάλεπτα: 32-23, 53-44, 70-63, 85-92.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x