Ευρώπη

Μένει στην Αρμάνι και την επόμενη σεζόν ο Μεσίνα

Ο Έτορε Μεσίνα επιβεβαίωσε πως θα παραμείνει στην Αρμάνι Μιλάνο και την επόμενη σεζόν.

Μία... παράξενη σεζόν διένυσε στην Ευρωλίγκα η Αρμάνι Μιλάνο.

Η ιταλική ομάδα ήταν στις προβλέψεις όλων για Final Four, όμως κάποιες αστοχίες στο ρόστερ σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών, την έφεραν κάποια στιγμή μέχρι και στην τελευταία θέση. Όταν απέκτησε ξανά λύσεις έκανε μία αντεπίθεση και προσπάθησε να βρει μία θέση στα playoffs, όμως τελικά έμεινσε στο 15-19 και τη 15η θέση.

Ο Έτορε Μεσίνα, πάντως, δήλωσε πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά, στοχεύοντας να παραμείνει στο Μιλάνο και τη νέα σεζόν ώστε να βελτιώσει την εικόνα της Αρμάνι.

«Οπωσδήποτε, θα μείνω την επόμενη σεζόν», είπε στη Rai Sport ο Ιταλός τεχνικός. «Θα συνεχίσουμε μαζί με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Κάναμε ήδη κάποια καλά πράγματα στην πορεία, πιστεύω ότι θα κάνουμε και άλλα καλά πράγματα στο μέλλον. Φυσικά, δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που συνέβη αυτή τη σεζόν στην EuroLeague. Αλλά μόνο μία ομάδα μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα, και μερικές φορές οι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Εάν μόνο μία μπορεί να κερδίσει, δεν σημαίνει ότι όλες οι άλλες δεν ξέρουν τι κάνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x