Ευρώπη

Πλήγμα με Ταμίρ Μπλατ στη Μακάμπι: Τρεις εβδομάδες εκτός, αμφίβολος για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Ο Ταμίρ Μπλατ υπέστη μικρή ρήξη στον μηριαίο και θα μείνει εκτός δράσης για 3 περίπου εβδομάδες, κάτι που θέτει εν αμφιβόλω την παρουσία του στις αναμετρήσεις της Μακάμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Ισχυρό πλήγμα στη Μακάμπι με τον τραυματισμό ενός από τους κορυφαίους παίκτες της! Ο Ταμίρ Μπλατ υπέστη μία μικρή ρήξη στον μηριαίο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3 εβδομάδες.

Ο Ισραηλινός γκαρντ ένιωσε ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με την Χάποελ Γκιλμπόα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες δυστυχώς για την «ομάδα του λαού» επιβεβαίωσαν πως θα χρειαστεί να παραμείνει στα πιτς για αυτό το διάστημα.

Μάλιστα, ο τραυματισμός αυτός καθιστά αμφίβολη την παρουσία του γιου του Ντέιβιντ Μπλατ στα ματς με τις δύο ελληνικές ομάδες, καθώς η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει Παναθηναϊκό (12/11) και Ολυμπιακό (14/11) μέσα στην ίδια «διαβολοβδομάδα».

Ο Μπλατ είχε κάνει μέχρι στιγμής εξαιρετικό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα, μετρώντας 12,8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε 4 παιχνίδια της διοργάνωσης. Μάλιστα, ήταν ανάμεσα στους 10 κορυφαίους παίκτες των πρώτων αγωνιστικών όσον αφορά την αξιολόγηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x