Ευρώπη

Πέρασαν από τον έλεγχο της αστυνομίας μέχρι και οι… πίτσες πριν τον τρίτο τελικό Μακάμπι-Χάποελ!

Εξαιρετικά αυστηροί έλεγχοι από την αστυνομία πριν τον τρίτο τελικό ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Χάποελ, καθώς από το μικροσκόπιο πέρασαν ακόμη και οι… πίτσες!

Κάτι παραπάνω από… Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του τρίτου τελικού ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη συμπολίτισσα Χάποελ.

Προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια και άσχημες καταστάσεις γενικά μέσα στο γήπεδο, επιστρατεύτηκαν εκατοντάδες αστυνομικοί, ενώ οι έλεγχοι για την είσοδο αθλητών ή και φιλάθλων είναι πιο αυστηροί και σχολαστικοί από… αεροδρόμιο!

Έξω από το γήπεδο της Μακάμπι έχουν τοποθετηθεί ανιχνευτές μετάλλων, αστυνομικοί με σκύλους κάνουν περιπολίες και ελέγχουν ακόμη και τον εξοπλισμό των ομάδων, ενώ το αποκορύφωμα είναι ότι πέρασαν από «κόσκινο» ακόμη και οι… πίτσες!

Στο μεταξύ, επειδή στο κλειστό θα είναι και οπαδοί της φιλοξενούμενης Χάποελ, εκείνοι μπήκαν στις κερκίδες περίπου τρεις ώρες πριν το τζάμπολ!

Πρόκειται για τον τρίτο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος, με τη σειρά να είναι στο 1-1 και τον νικητή να πανηγυρίζει το τρόπαιο.

Οι σεκιούριτι ελέγχουν εξονυχιστικά ακόμη και τα προσωπικά αντικείμενα των παικτών:



Μακάμπι Τελ Αβίβ-Χάποελ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Χάποελ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Χάποελ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Χάποελ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x