Ευρώπη

Πάει σε μειώσεις συμβολαίων η… ξενιτεμένη Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι σε συζητήσεις με την πλευρά των παικτών της για μείωση των συμβολαίων τους λόγω της τεράστιας ζημιάς που υπέστη η ομάδα παίζοντας στο Βελιγράδι και χωρίς κόσμο.

Σε συζητήσεις με τους παίκτες της για μείωση των αποδοχών τους βρίσκεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με το Sports Walla του Ισραήλ.

Η ομάδα του λαού έχει υποστεί σημαντικές απώλειες εσόδων λόγω της υποχρέωσής της να παίζει στην Ευρωλίγκα εκτός Τελ Αβίβ, στο Βελιγράδι και κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι παίκτες έχουν ήδη ενημερωθεί για την πρόθεση της διοίκησης, η οποία-πάντως-είναι σε επικοινωνία και με την Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκας, προκειμένου να γίνουν όλα με συγκατάθεση των αθλητών και όχι... αυθαίρετα.

Η Μακάμπι θα επικαλεστεί μια πρόβλεψη που υπάρχει στη συμφωνία των παικτών με την Ευρωλίγκα για την πιθανότητα μείωσης συμβολαίων εφόσον συντρέχουν έκτακτες συνθήκες. Η συγκεκριμένη παράγραφος μπήκε στη συλλογική τους σύμβαση μετά την πανδημία αλλά αφορά και τη συγκεκριμένη συγκυρία με την εμπόλεμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Ισραήλ με την Παλαιστίνη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ποσοστό της μείωσης θα είναι περίπου 10%, ενώ σε περίπτωση που το επιτρέψουν οι συνθήκες και η Μακάμπι επιστρέψει στη βάση της και παίζει με κόσμο, τότε οι μισθοί των παικτών θα επιστρέψουν στα αρχικώς συμφωνηθέντα επίπεδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x