Ευρώπη

Μακάμπι: Δεν τιμωρεί τους Νάναλι, Γουίλιαμς και Ρέινολντς

Σε διαστρέβλωση της πραγματικότητας κατέληξε στην έρευνά της η Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα «νυχτοπερπατήματα» των Νάναλι, Γουίλιαμς και Ρέινολντς.

Έρευνα έκανε η Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη νυχτερινή έξοδο των Τζέιμς Νάναλι, Ντέρικ Γουίλιαμς και Τζέιλεν Ρέινολντς μετά τον αποκλεισμό στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τη συμπολίτισσα Χάποελ, που προκάλεσε την απομάκρυνση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από τον πάγκο.

Συγκεκριμένα, οι τρεις Αμερικανοί βιντεοσκοπήθηκαν να χορεύουν και να… ξεφαντώνουν σε ένα εστιατόριο της πόλης, αλλά η εικόνα απέχει από την πραγματικότητα, όπως αναφέρουν οι πρωταθλητές Ισραήλ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «ομάδας του λαού», οι τρεις παίκτες όντως δείπνησαν σε ιταλικό εστιατόριο και όταν άδειασε το μαγαζί, οι σερβιτόροι ανέβασαν την ένταση της μουσικής. Από ‘κει και πέρα, το επίμαχο βίντεο τραβήχτηκε χωρίς τη συγκατάθεσή τους, ενώ και οι τρεις μέσω δήλωσής τους ξεκαθάρισαν πως είναι απόλυτα επικεντρωμένοι στους στόχους της ομάδας και πως ουδέποτε θα έκαναν κάτι για να τη βλάψουν.

Άρα, με βάση όλα αυτά τα δεδομένα, προς το παρόν δεν τίθεται θέμα τιμωρίας των τριών παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x