Ευρώπη

Χοντρό κράξιμο του Τζέιμς στον Μεσίνα για την περίπτωση του Πάνγκος!

Στο πλευρό του Κέβιν Πάνγκος τάχθηκε ανοικτά ο Μάικ Τζέιμς, με αφορμή τη δήλωση του Έτορε Μεσίνα, τον οποίο «κάρφωσε» δημόσια!

Ένα τρομερό ξέσπασμα κατά του Έτορε Μεσίνα έκανε ο Μάικ Τζέιμς στο Twitter, με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή της Αρμάνι Μιλάνο για τον Κέβιν Πάνγκος!

Ο γκαρντ της Μονακό τα… έχασε χοντρά στον έμπειρο κόουτς, τονίζοντας πως η μέτρια εικόνα των πρωταθλητών Ιταλίας οφείλεται αποκλειστικά σε εκείνον, για τον λανθασμένο τρόπο που έχει πρωτίστως χτίσει το ρόστερ του και δεύτερον για τον τρόπο που αξιοποιεί τους παίκτες του!

«Το να κατηγορείς έναν πόιντ γκαρντ, ο οποίος είναι για χρόνια στην Ευρωλίγκα και έχει κάνει εμφανίσεις υψηλού επιπέδου, σε μόλις πέντε ματς σε μία σεζόν και να μην κοιτάς στον καθρέπτη σου και να παραδεχτείς ότι έχεις χτίσει με τραγικό τρόπο το ρόστερ, είναι η μεγαλύτερη συκοφαντία που έχω ακούσει», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε:

«Έχει το καλύτερο “4αρι” της εποχής (σ.σ. Μίροτιτς), τον βάζει στο “3” και βασικά παίζει χωρίς “5αρι”, αλλά ας τα ρίξουμε όλα στον Κέβιν Πάνγκος».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x