Ευρώπη

Equipe: «Μένει στην Μονακό για άλλα 3 χρόνια ο Τζέιμς»

Το σίριαλ Μάικ Τζέιμς δείχνει πως θα απασχολήσει πολύ το φετινό καλοκαίρι στο μεταγραφικό κομμάτι, ωστόσο η Equipe αναφέρει πως ο αμερικάνος θα μείνει στην Μονακό για άλλα 3 χρόνια.

Τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Μάικ Τζέιμς και το μέλλον του συνεχίζονται, με το τελευταίο να είναι από την Equipe και αναφέρει πως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague θα συνεχίσει για άλλα 3 χρόνια με την Μονακό.

Το συμβόλαιο του Αμερικάνου λήγει αυτό το καλοκαίρι και το όνομα του έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες στην Ευρώπη, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Ολυμπιακό, στην Γαλλία ωστόσο αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει με τους Μονεγάσκους και το εν λόγω ρεπορτάζ κάνει λόγο πως ο Τζέιμς είχε πει το «ναι» προφορικά, πριν την έναρξη των playoff της Euroleague που εν τέλει η Μονακό έχασε την πρόκριση στο Final Four με 3-2 από την Φενέρμπαχτσε.

Ο επίσημος λογαριασμός της Μονακό στο X μάλιστα, έχει κάνει δύο tweets, που προαναγγείλουν κάποια ανακοίνωση, γράφοντας: «Ακόμα γιορτάζουμε και έρχεται μεγάλη ανακοίνωση».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x