Ευρώπη

Ο Λούκα Ντόντσιτς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Σλοβενίας

Την έμπρακτη στήριξή του μέσω του ιδρύματος «Λούκα Ντόντσιτς» δείχνει ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς, στους πλημμυροπαθείς της Σλοβενίας.

Τις τελευταίες ώρες, η Σλοβενία πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα και καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ενώ, έχουν καταγραφεί εκατοντάδες ζημιές σε σπίτια και υποδομές από τις πλημμύρες.

Στο πλευρό των συμπατριωτών του που βιώνουν δύσκολες ώρες βρίσκεται ο Λούκα Ντόντσιτς, με το ίδρυμα του σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς να δείχνει την έμπρακτη στήριξή του στους πλημμυροπαθείς, προσφέροντας βοήθεια και ό,τι χρειάζονται από είδη ανάγκης.

Το μήνυμα του Ιδρύματος «Λούκα Ντόντσιτς»:

«Το Ίδρυμα Λούκα Ντόντσιτς συγκλονίζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες που συνεχίζουν να σαρώνουν τις σλοβενικές κοινότητες, να καταστρέφουν σπίτια και να απειλούν ζωές. Είμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές τους για βοήθεια και θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους, δεδομένων των συνθηκών.

Ευχαριστούμε ειλικρινά όλους τους πυροσβέστες και τους πρώτους ανταποκριτές στο πεδίο που ρισκάρουν τη ζωή τους για να βοηθήσουν όσους επλήγησαν περισσότερο. Κάθε πολίτης της Σλοβενίας που αντιμετώπισε τη θλιβερή απώλεια των σπιτιών και των αγαπημένων του προσώπων στον απόηχο αυτών των πλημμυρών παραμένει στις σκέψεις μας και κοντά στην καρδιά μας. Θα τους βοηθήσουμε με ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x