Ευρώπη

Λοβέρν: «Το πρότζεκτ της Βιλερμπάν με έπεισε»

Ο Ζόφρι Λοβέρν θα φοράει από την επόμενη χρονιά τη φανέλα της Βιλερμπάν, τονίζοντας πως τον έπεισε το πλάνο που του παρουσίασαν, έναντι της Μονακό, η οποία επίσης τον ήθελε στο ρόστερ.

Η νέα χρονιά θα βρει τον Ζόφρι Λοβέρν να φοράει τα χρώματα της Βιλερμπάν, με τον Γάλλο σέντερ να ετοιμάζεται για μία ακόμη σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Ο άλλοτε παίκτης της Φενέρμπαχτσε σε δηλώσεις του, υπογράμμισε πως ο λόγος που εντάχθηκε στους πρωταθλητές Γαλλίας ήταν πως το πλάνο που του παρουσίασαν τον ''τράβηξε’’. Μάλιστα, τόνισε ότι δέχθηκε κρούση και από την Μονακό, αλλά οι συζητήσεις δεν προχώρησαν.

«Το μπάσκετ στη Γαλλία είναι υπέροχο. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Γαλλία υπό αυτές τις συνθήκες. Η πορεία του Νάντο Ντε Κολό κι εμένα είναι ένδειξη ότι η ομάδα θέλει να αλλάξει κατάσταση. Η Βιλερμπάν θέλει να φτάσει στο Final Four της Ευρωλίγκας σε πέντε χρόνια. Με έπεισαν. Ήμουν επίσης σε επαφή με την Μονακό, αλλά το πρότζεκτ της Βιλερμπάν είναι καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο μου προτάθηκε.

Ανέφερα ότι μου άρεσε να είμαι μέλος της Ζαλγκίρις και ότι ένιωθα καλά εκεί. Δεν πίστευα ότι θα έφευγα αυτό το καλοκαίρι. Ήταν η ευκαιρία της Βιλερμπάν που με πήρε», ήταν τα λόγια του Λοβέρν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x