Ευρώπη

Λο: «Ήταν η κατάλληλη στιγμή να πάω σε υψηλότερο επίπεδο - Όταν με πήρε ο Μεσίνα τέλειωσε το θέμα»

Ο Μάοντο Λο μίλησε για τις νέες προκλήσεις με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, ενώ αναφέρθηκε στις συνθήκες που τον οδήγησαν στην ιταλική ομάδα.

Μετά από μία αρνητική σεζόν όπου έμεινε εκτός οκτάδας στη Euroleague, η Αρμάνι επιχείρησε το καλοκαίρι να κάνει δυνατές κινήσεις, μία από τις οποίες ήταν και αυτή του Μάοντο Λο.

Ο πρώην γκαρντ της Άλμπα, πρωταθλητής κόσμου με τη Γερμανία, θα αποτελέσει τον «οδηγό» της ιταλικής ομάδας στα γκαρντ, και μίλησε κατά την παρουσίασή του για τα συναισθήματά του αλλά και τις συνθήκες που τον έφεραν στο Μιλάνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη EuroLeague εκτός Γερμανίας. Φιλοδοξία μου ήταν να πάω σε ένα υψηλότερο επίπεδο και αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή. Η Aρμάνι με είχε ήδη προσεγγίσει παλιότερα, είναι η αλήθεια, και αυτό με βοήθησε, ήξερα ότι το ενδιαφέρον ήταν αληθινό. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Μεσίνα, δεν είχα πολλά άλλα να πω.

Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου, είναι πηγή υπερηφάνειας. Οι πρώτες προπονήσεις μου αποκάλυψαν μια πρώτης τάξεως οργάνωση. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να συνεισφέρω σε αυτό που ελπίζω να είναι μια επιτυχημένη σεζόν.

Για πόιντ γκαρντ, έχοντας την ευκαιρία να παίξεις με παίκτες με IQ όπως ο Βόιγκτμαν και ο Μέλι κάνει τα πάντα πιο εύκολα. Προφανώς, γνωρίζοντας τους, τους τηλεφώνησα πριν πάρω την απόφαση να έρθω εδώ. Με βοηθούν να προσαρμοστώ στην πόλη και την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x