Ευρώπη

Ξέσπασε στο τέλος και λύγισε τη Λιετκαμπέλις η Ζάλγκιρις!

Η Ζάλγκιρις ζορίστηκε πολύ κόντρα στη Λιετκαμπέλις, ωστόσο με τρομερό ξέσπασμα στο τέταρτο δεκάλεπτο κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 80-68.

Τα βρήκε σκούρα αλλά επέστρεψε στις νίκες η Ζάλγκιρις!

Η ομάδα του Κάζις Μακσβίτις κατόρθωσε να επικρατήσει με σκορ 80-68 της Λιετκαμπέλις εκτός έδρας, ανεβαίνοντας στο 9-2 και συνεχίζοντας το κυνήγι της πρωτοπόρου Γουλβς.

Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, με τους γηπεδούχους να βάζουν δύσκολα στην Ζάλγκιρις, και να δείχνουν ικανοί να πάρουν τη νίκη. Παρόλα αυτά, ένα επιμέρους σκορ 29-15 των φιλοξενούμενων στην τέταρτη περίοδο, τους έφερε σε θέση ισχύος και τους οδήγησε στο ροζ φύλλο.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κίναν Έβανς με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ, έχοντας 4/7 τρίποντα. Εξαιρετική εμφάνιση για τον Λούκας Λεκαβίτσιους που είχε 13 πόντους, ενώ από 9 μέτρησαν οι Ντοβίντας Γκεντράιτις και Τόμας Ντίμσα. Ντεμπούτο έκανε ο νεοαποκτηθέντας NBAer Έντμοντ Σάμνερ, που αγωνίστηκε για 6 λεπτά αλλά δεν σκόραρε, αστοχώντας στο τρίποντο που επιχείρησε. Για τη Λιετκαμπέλις, ξεχώρισε με 12 πόντους ο Νίκολα Πόποβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 32-30, 53-51, 68-80

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x