Ευρώπη

Λενιάμ: «Δεν κάναμε το τέλειο ματς, μας έπαιξε έξυνα ο ΠΑΟΚ»

Στο πως τους έπαιξε έξυπνα ο ΠΑΟΚ και στο στήσιμο των Θεσσαλονικέων στάθηκε ο Λοριάμ Λεριάμ μετά τη νίκη της Ντιζόν επί του «Δικεφάλου».

Ο τεχνικός των Γάλλων τόνισε πως ο ΠΑΟΚ τους «έσπασε» το ρυθμό με την άμυνα που έπαιξε και πως δεν παράτησαν ποτέ το ματς όταν αυτό «στράβωσε».

Αναλυτικά: «Αν δει κανείς το 4/4 που έχουμε στον όμιλο, θα θεωρήσει ότι όλα είναι τέλεια, αλλά απόψε, δεν ήταν τέλειο το παιχνίδι για εμάς, επειδή παίξαμε με μια ομάδα που αγωνίστηκε πολύ έξυπνα. Ήρθε εδώ για να "σπάσει" το ρυθμό μας με την άμυνά του κι εμείς δε βρήκαμε ποτέ το τέμπο που θέλαμε.

Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Ήταν πολύ καλό που καταφέραμε να νικήσουμε, έστω και με αυτόν τον τρόπο, καθώς ο αγώνας δεν ήταν στον δικό μας ρυθμό. Οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν ποτέ και, στο τέλος, "ανέτρεψαν" την κατάσταση για να νικήσουν».

Από την πλευρά του, ο Ρίτσαρντ Σόλομον είπε αρχικά πως: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος χάλασε πολύ το ρυθμό μας. Θέλαμε να παίξουμε με τον τρόπο που μας αρέσει, αλλά τους δίνω τα συγχαρητήρια, γιατί έκαναν το παιχνίδι δύσκολο για εμάς ως το τέλος. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος που μας έδωσαν τη νίκη».

Όσο για το γεγονός ότι η ομάδα του είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφερνε να ξεφύγει; «Παίρναμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά, στη συνέχεια, κάναμε λάθη στην επίθεση και χάναμε τη συγκέντρωση μας στην άμυνα. Κάθε φορά, αυτό ο αντίπαλος το κεφαλαιοποιούσε, οπότε όταν είχαμε μια διαφορά, γινόταν μια κακή επίθεση ή άμυνα και ο αντίπαλος μείωνε. Ήταν σαν... σκυλομαχία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x