Ευρώπη

Λάσο: «Πήγα στην Μπάγερν επειδή το γερμανικό μπάσκετ είναι σε άνοδο»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε στο επίσημο σάιτ της Μπάγερν Μονάχου για τους λόγους που επέλεξε τους Βαυαρούς ως νέο σταθμό της καριέρας του.

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκινά ανανεωμένη τη νέα σεζόν, με αρκετές μεταγραφές και τον σπουδαίο Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Βαυαρών για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την επιλογή, εξηγώντας πως βασικό ρόλο έπαιξε η ραγδαία άνοδος του γερμανικού μπάσκετ στα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους λόγους που επέλεξε την Μπάγερν: «Γνωρίζω τον Μάρκο Πέσιτς και όλη την οικογένειά του εδώ και δεκαετίες και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Από την πρώτη μέρα που του μίλησα για την Μπάγερν, ένιωσα ότι είχαμε το ίδιο όραμα. Επίσης, μοιάζει η ιδανική στιγμή: Το γερμανικό μπάσκετ βρίσκεται σε άνοδο, όχι μόνο λόγω της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και επειδή το πρωτάθλημα έχει βελτιωθεί σημαντικά. Λες και κάτι μέσα μου έλεγε ότι έκανα τη σωστή επιλογή».

Για το αν θεωρεί ότι επηρεάζουν τη δουλειά του οι παλιοί του τίτλοι: «Αν μείνω σε αυτά που έχω κάνει, δεν θα προχωρήσω μπροστά. Αν έλεγα στους παίκτες μου, "Γεια, είμαι ο Πάμπλο Λάσο, ο τύπος που κέρδισε τα πάντα με τη Ρεάλ Μαδρίτης", τι απάντηση πιστεύεις ότι θα έπαιρνα; "Εντάξει, ωραία, αλλά είμαστε η Μπάγερν Μονάχου. Θέλουμε να κερδίσουμε αύριο. Δεν μας ενδιαφέρει τι έκανες πριν"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x