Ευρώπη

Κρίσιμες μάχες για Περιστέρι και ΠΑΟΚ

Τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση θα αναζητήσουν το Περιστέρι στη Ρωσία κόντρα στη Νίζνι (18:00) και ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία απέναντι στη Ντιζόν (20:00).

Με τέσσερις αγώνες να απομένουν για το τέλος της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League και τόσο το Περιστέρι όσο και ΠΑΟΚ να βρίσκονται στο κόλπο της τετράδας που δίνει την πρόκριση, κάθε ματς που απομένει είναι σαν «τελικός» για τις ελληνικές ομάδες. Μετά την ΑΕΚ, τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα Περιστέρι και ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζουν Νίζνι Νόβγκοροντ (εκτός έδρας) και Ντιζόν (εντός έδρας) αντίστοιχα, για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Πρώτο ρίχνεται στη «μάχη» το Περιστέρι, που αγωνίζεται στη Ρωσία και το Νόβγκοροντ απέναντι στην ισόβαθμή του Νίζνι (18:00, ΕΡΤ Sports HD). Αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 6-4 και όποια κερδίσει θα πάρει σημαντικό προβάδισμα για μια θέση στην τετράδα. Το Περιστέρι θα επιδιώξει την υπέρβαση να καλύψει και το χάντικαπ των τριών πόντων με τους οποίους είχε ηττηθεί στην Ελλάδα από τη νέα ομάδα του Τερέλ Παρκς (πρώην της Λάρισας). Ο Νίκος Παπανικολόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Δύο ώρες αργότερα (20:00, ΕΡΤ Sports HD) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο «PAOK Sports Arena» την ισχυρή και πρωτοπόρο του ομίλου του Ντιζόν. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σπουδαίο «διπλό» απέναντι στη Νεπτούνας που τους κράτησε στο κόλπο της πρόκρισης και να πανηγυρίσουν δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη νίκη, ξεπερνώντας την ήττα στο πρωτάθλημα από τη Λάρισα. Αμφίβολη για τον «Δικέφαλο» είναι η συμμετοχή του αρχηγού του, Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x