Ευρώπη

«Μήπως το παράκαναν;»: Τα σχόλια των παικτών της Ευρωλίγκας για Μονακό και Κέμπα Γουόκερ!

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις των παικτών της Ευρωλίγκας για τη μεταγραφή του Κέμπα Γουόκερ στη Μονακό, τόσο θετικές όσο και... αρνητικές!

Μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις εδώ και χρόνια ολοκλήρωσε η Μονακό, που απέκτησε τον σεσημασμένο ΝΒΑer Κέμπα Γουόκερ «ταράζοντας τα νερά» στην Ευρωλίγκα!

Η σπουδαία αυτή μεταγραφή δεν έμεινε ασχολίαστη από τους παίκτες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ένα από τα πιο... έξυπνα σχόλια ήταν αυτό του συμπαίκτη (πλέον) του Γουόκερ, Τζον Μπράουν, ο οποίος απάντησε στους επικριτές της κίνησης αυτής αναφερόμενος στην κατάληξη της περσινής σεζόν: «Την περασμένη σεζόν είπατε ότι χρειαζόμασταν τρεις μπάλες μπάσκετ για να παίξουμε. Αποτελέσμα: Πρωταθλητές Κυπέλλου Γαλλίας, Φάιναλ Φορ, Πρωταθλητές Γαλλίας. Τώρα, λέτε ότι χρειαζόμαστε τέσσερις μπάλες μπάσκετ. Αποτελέσμα: OMG».



Με πολύ χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε την κίνηση και ο επίσημος λογαριασμός της Μπάγερν Μονάχου, που τόνισε με ένα meme πως ο Κέμπα Γουόκερ είναι εξαιρετικός παίκτης, όμως προτιμά τον Κάρσεν Έντγουαρντς, τον οποίο απέκτησε πρόσφατα!



Το πιο... αρνητικό σχόλιο έκανε ο Τσίμα Μονέκε, πρώην παίκτης της Μονακό και νέο απόκτημα της Μπασκόνια. Ο Νιγηριανός φόργουορντ με το ποστάρισμά του ειρωνεύτηκε το... υπερβολικό ταλέντο που υπάρχει πλέον στην περιφέρεια των Μονεγάσκων: «Υπάρχει άραγε υπερβολική συγκέντρωση ταλέντου σε μία ομάδα; Ρωτάω για έναν φίλο».



Το τελευταίο ενδιαφέρον σχόλιο ανήκε στον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος ανυπομονεί να δει τους Κέμπα Γουόκερ και Μάικ Τζέιμς να παίξουν μαζί, χαρακτηρίζοντας το δίδυμό τους «κόλαση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x