Ευρώπη

«Καταιγίδα» η Μακάμπι… παρέσυρε και τη Χολόν με κατοστάρα!

Με «καυτή» επίθεση για δεύτερο σερί ματς, η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνέτριψε 103-65 τη Χάποελ Χολόν, στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ούτε η Χάποελ Χολόν στάθηκε εμπόδιο στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία τη συνέτριψε 103-65 για τη δεύτερη σερί κατοστάρα της, μετά από αυτή κόντρα στην Ασντόντ, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος Ισραήλ.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχε τον έλεγχο από το πρώτο μέρος, αλλά η κατάσταση ξέφυγε αρκετά υπέρ της στην τρίτη περίοδο, την οποία ολοκλήρωσε με το εντυπωσιακό επιμέρους σκορ 33-8. Μάλιστα, το… πάρτι της «ομάδας του λαού» επιβεβαιώθηκε με τις 28 ασίστ και τα 15 κλεψίματα!

Πέντε παίκτες της Μακάμπι τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Άβντιγια να ήταν πρώτος σκόρερ με 18π. Στους 16π. σταμάτησε ο Κοέν, με τον Στουντεμάιρ να προσθέτει άλλους 15π., ενώ ο Γουίλμπεκιν άγγιξε το νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και 9 ασίστ.

Από την ομάδα του Στέφανου Δέδα, ο οποίος θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας, ξεχώρισε ο Τζίμι Χολ με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 47-40, 80-48, 103-65

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x