Ευρώπη

Ο Καμπόκλο δεν ενσωματώθηκε ποτέ στην προετοιμασία της Βενέτσια ούτε απαντάει στα τηλέφωνα!

Ο Μπρούνο Καμπόκλο δεν μπήκε στο αεροπλάνο για τη Βενετία τη μέρα που τον περίμεναν οι άνθρωποι της Βενέτσια, ενώ κανείς δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του.

Πρόβλημα στη Βενέτσια με τον Μπρούνο Καμπόκλο!

Ο Βραζιλιάνος διεθνής έκανε καλές εμφανίσεις με τη «σελεσάο» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και πήρε τις απαραίτητες μέρες ξεκούρασης μετά τη διοργάνωση από τη νέα του ομάδα.

Ωστόσο, οι Ιταλοί περίμεναν τον Καμπόκλο να προσγειωθεί στη Βενετία ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας την Παρασκευή (15/9). Αυτό δεν έγινε ποτέ, αφού ο πρώην NBAer δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο, ούτε επικοινώνησε με τη Βενέτσια για να ενημερώσει.

Έκτοτε, η ιταλική ομάδα δεν έχει κατορθώσει να επικοινωνήσει μαζί του, με τον πρόεδρο της, Φεντερίκο Κάσαριν, να σημειώνει: «Είχαμε προετοιμάσει ένα πρόγραμμα για να ξεκινήσει να δουλεύει με την ομάδα από την επόμενη Δευτέρα, όμως ο Καμπόκλο δεν ήρθε ποτέ. Περιμένουμε τις εξηγήσεις από τους ατζέντες μας».

Μένει να φανεί αν αυτή η... απουσία του Καμπόκλο έχει να κάνει με προσπάθειά του να σπάσει το συμβόλαιό του, αφού μετά το εξαιρετικό Μουντομπάσκετ που έκανε, ίσως τράβηξε το ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρωλίγκας. Στο Παγκόσμιο, έδειξε την κλάση του μετρώντας 16.4 πόντους και 9.2 ριμπάουντ. Την περασμένη σεζόν, ήταν κομβικός στην Ουλμ, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x