Ευρώπη

Καμπάτσο: «Προτεραιότητά μου ήταν η Ρεάλ, δεν με ενοχλεί πια το ban»

Ο Φακούντο Καμπάτσο παραδέχθηκε πως η προτεραιότητά του όταν αποφάσισε να φύγει από το ΝΒΑ ήταν να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μίλησε και για την κατάσταση με το ban της Ευρωλίγκας.

Ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ της χρονιάς, ήταν η μεταγραφή του Φακούντο Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Αργεντινός αποκτήθηκε από τη σέρβικη ομάδα, όμως ακόμη δεν έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, λόγω ban που έχει δεχθεί ο Ερυθρός για ληξιπρόθεσμες οφειλές. Ο Καμπάτσο, πλέον, θα μπορεί να παίξει από τον ερχόμενο Μάρτη, και έκανε δηλώσεις τόσο για τη συγκεκριμένη κατάσταση, όσο και για τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως η πρώην ομάδα του ήταν η πρώτη του επιλογή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Φάκου»:

Για το ban: «Το γεγονός ότι δεν παίζω στην Ευρωλίγκα δεν με ενοχλεί πια. Δεν το ελέγχω και δεν είναι στο χέρι μου, οπότε εξοικονομώ δυνάμεις για προπόνηση και προετοιμάζομαι όσο το δυνατόν καλύτερα για την ημέρα που θα παίξω. Ανυπομονώ για τις 2 Μαρτίου».

Για τη Ρεάλ: «Η προτεραιότητά μου ήταν να έρθω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαπραγματευτήκαμε και δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν σημαίνει τίποτα.ωΤους είμαι ευγνώμων που μου έδωσαν ήδη την ευκαιρία να παίξω στην EuroLeague και μου επέτρεψαν να μετακομίσω στο ΝΒΑ. Με βοήθησαν πολύ, ήταν εκεί για μένα, αλλά απλά δεν καταλήξαμε σε συμφωνία»

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Το γεγονός ότι έπαιζε στον Ερυθρό ο Βιλντόζα είναι ένας από τους λόγους που ήρθα. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα με πολλή ιστορία και με τρελούς οπαδούς που μου αρέσει να παίζω μπροστά τους. Ο σερβικός λαός μοιάζει με αυτόν της Αργεντινής όσον αφορά το πάθος, κάτι που είναι ένας από τους λόγους για να έρθει κανείς στη Σερβία, λόγω του πάθους που έχει για το μπάσκετ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x