Ευρώπη

Καμπάτσο: «Παρακολουθώ βίντεο με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Είναι τρελό!»

Ανυπόμονος να ζήσει από κοντά την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα, όπως και το να αγωνιστεί στο πλευρό του Βιλντόζα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Φακούντο Καμπάτσο.

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα και στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά του εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων» ο Φακούντο Καμπάτσο.

Ο 31χρονος Αργεντινός γκαρντ δήλωσε ανυπόμονος να ζήσει από κοντά την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως άρχισε να παρακολουθεί βίντεο με τους οπαδούς του συλλόγου.

Επιπροσθέτως, στάθηκε και στην κοινή τους παρουσία στην ομάδα με τον συμπατριώτη και πολύ καλού του φίλου, Λούκα Βιλντόζα.

«Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδό μας και να συναντήσω τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν δίστασα όταν ήρθε η πρόταση. Άρχισα να παρακολουθώ βιντεάκια με τους οπαδούς και από παιχνίδια της ομάδας. Είδα τις σημαίες της Αργεντινής, άκουσα τους οπαδούς να φωνάζουν για την Αργεντινή. Είναι τρελό! Ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο με τον Βιλντόζα και τους συμπαίκτες μου»,
ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καμπάτσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x