Ευρώπη

Καμπάτσο: «Έμαθα ότι με άφησαν ελεύθερο οι Μάβερικς από το Twitter»

Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε για την εμπειρία του στο ΝΒΑ, τονίζοντας ότι δεν ήταν όπως το περίμενε και πως έμαθε ότι θα έφευγε από το Ντάλας μέσω ένος tweet.

Πλησιάζει σιγά σιγά η ώρα για το ντεμπούτο του Φακούντο Καμπάτσο με τον Ερυθρό Αστέρα στην Ευρωλίγκα.

Η τιμωρία που είχαν δεχθεί οι Σέρβοι ήταν μέχρι τα τέλη Φλεβάρη, επομένως ο Αργεντινός θα αγωνιστεί πιθανότατα κανονικά από την επόμενη (26η) αγωνιστική, στην προσπάθεια του Αστέρα να κάνει μια τελική αντεπίθεση για την οκτάδα.

Ο Καμπάτσο μίλησε σε μέσο της Αργεντινής τόσο για τον Ερυθρό Αστέρα, όσο και για την εμπειρία του από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Φάκου»:

«Έκανα τη δουλειά μου, προπονήθηκα, δούλεψα σκληρά και περίμενα την ευκαιρία μου. Ωστόσο, δεν κατέληξαν όλα όπως τα φανταζόμουν. Έμαθα στο Twitter ότι θα ήμουν χωρίς συμβόλαιο. Όταν ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι έγραψε στο Twitter ότι το Ντάλας θα με άφηνε ελεύθερο, ήξερα ότι κάτι συνέβαινε.

Ήξερα ότι θα μπορούσε να συμβεί για οποιονδήποτε λόγο, καθώς δεν ήταν ένα εγγυημένο συμβόλαιο, αλλά όχι τόσο νωρίς. Το φανταζόμουν τον Ιανουάριο, αλλά ήρθε τον Δεκέμβριο. Το πήρα καλά, όμως. Το δύσκολο μέρος ήταν η αβεβαιότητα.

Εν τω μεταξύ, έβαλα όλη μου την ενέργεια στις προπονήσεις. Δεν είχα τίποτα να χάσω αποδεχόμενος την πρόκληση από το Ντάλας. Μετά πήγα στην Ευρώπη γιατί ήξερα ότι ήταν πιο εύκολο να βρω έναν ρόλο εκεί παρά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και εμφανίστηκε ο Ερυθρός Αστέρας. δίνοντάς μου την ευκαιρία να μπορώ να παίξω και να νιώθω σημαντικός.Είμαι πολύ χαρούμενος εκεί»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x