Ευρώπη

Καμπάτσο: «Δεν αποφασίζω μόνο με βάση τα χρήματα - Η Ρεάλ είναι το σπίτι μου»

Ο Φακούντο Καμπάτσο εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ των προτάσεων που είχε το φετινό καλοκαίρι.

Μία σπουδαία επιστροφή ολοκλήρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έφερε πίσω στην Ισπανία τον Φακούντο Καμπάτσο, μετά από τρία χρόνια στο ΝΒΑ και τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Αργεντινός γκαρντ, ωστόσο, συγκέντρωσε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας, μία από τις οποίες ήταν και ο Παναθηναϊκός, που σύμφωνα με τη φημολογία είχε προσφέρει στον παίκτη πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο ίδιος ο παίκτης εξήγησε σε συνέντευξη που έδωσε σε ισπανικό Μέσο τους λόγους που επέλεξε να γυρίσει στη Ρεάλ, παρά το γεγονός πως κάποιες προτάσεις ήταν πιο συμφέρουσες οικονομικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν πρόκειται να γίνω ανόητος, αλλά οι αποφάσεις μου δεν θα βασίζονται κυρίως στα χρήματα. Έβαλα πολλά περισσότερα πράγματα στη ζυγαριά. Τα χρήματα είναι ένας παράγοντας, αλλά όχι ο κύριος. Έτσι το σκέφτηκα. Νιώθω σαν στο σπίτι μου στη Μαδρίτη, έχω πολλά πράγματα που συνδέονται με τη Ρεάλ Μαδρίτης - εντός και εκτός γηπέδου - και ένιωσα ότι ήταν το μέρος όπου έπρεπε να προσπαθήσω να είμαι. Είχα και άλλες προσφορές, αλλά νομίζω ότι υπήρχαν περισσότερα θετικά πράγματα για τη Μαδρίτη συνολικά. Τελικά δεν αμφισβήτησα την απόφασή μου ούτε δευτερόλεπτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x