Ευρώπη

Κάλινιτς: «Συγγνώμη, αντιαθλητικό αυτό που έκανα»

Ο Νίκολα Κάλινιτς απολογήθηκε για τον προκλητικό τρόπο που πανηγύρισε μπροστά από τον πάγκο της Παρτιζάν τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα στον τελευταίο τελικό της Αδριατικής Λίγκας.

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Νίκολα Κάλινιτς για την ενέργειά του να πανηγυρίσει προκλητικά μπροστά στον πάγκο της Παρτιζάν μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα στον πέμπτο τελικό και την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας. Με τον τρόπο αυτό ο Σέρβος διεθνής απάντησε στον Ούρος Τριφούνοβιτς, που είχε κάνει άσεμνη χειρονομία στον τέταρτο αγώνα της σειράς.

«Ζητώ συγγνώμη από τον Τριφούνοβιτς. Ήταν αντιαθλητική αυτή η ενέργεια από μέρους μου, αλλά ήθελα να του ανταποδώσω αυτό που έκανε όταν στο προηγούμενο παιχνίδι η διαφορά είχε ξεφύγει», τόνισε ο Κάλινιτς και πρόσθεσε: «Όλα όσα έγιναν σε αυτή τη σειρά δεν με βρίσκουν σύμφωνο και δεν εξαιρώ κανέναν. Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πούμε κάποια πράγματα. Καταλαβαίνω τα συνθήματα, αλλά δεν μπορούμε να θέτουμε σε κίνδυνο την ασφάλεια των πρωταγωνιστών. Δεν έχει καμία λογική! Μέχρι πότε θα πρέπει να συζητάμε γι’ αυτό;».

Όσο για τον τίτλο που κατέκτησε η ομάδα του; «Παρά τα όσα έγιναν, καταφέραμε να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας και να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε σε όλο το ματς πρόβλημα στην αυτοπεποίθησή μας στα σουτ, αλλά το τρίποντο του Γουόλτερς έπρεπε να μπει και μπήκε. Κερδίσαμε κι αυτό μετρά, πήραμε αυτό που θέλαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x