Ευρώπη

Κ. Αντετοκούνμπο: «Θέλω να ξαναδώ γεμάτο γήπεδο, ενέργεια μου ο κόσμος»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε στο σάιτ της ΕΟΚ, τονίζοντας πως θέλει να ξαναδεί γεμάτο το «ΟΑΚΑ» στο παιχνίδι της Εθνικής με το Βέλγιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Eurobasket 2022, η Εθνική Ελλάδας έχει να δώσει ακόμα δύο μάχες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, απέναντι σε Σερβία στο Βελιγράδι την Πέμπτη 25/8 και με το Βέλγιο στο «ΟΑΚΑ», την Κυριακή στις 28/8.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε στο σάιτ της ΕΟΚ, για τους επερχόμενους αγώνες που έχει να δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τονίζοτνας: «Νομίζω είμαστε αρκετά έτοιμοι για να κάνουμε το επόμενο βήμα στα επίσημα παιχνίδια. Έχουμε δώσει αρκετά και καλά φιλικά σε αυτό το τουρνουά και ανυπομονούμε πλέον για τους επίσημους αγώνες».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον πρώτο αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδας, την Σερβία, για το αν περιμένει να ξαναδεί γεμάτο το «ΟΑΚΑ», για το πόσο σημαντικές είναι οι συμβολές του Γιάννη, ενώ δήλωσε πως ελπίζει να τα πάει καλά στο Ευρωμπάσκετ η Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον πρώτο αντίπαλο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Σερβία
: «Σίγουρα η Σερβία είναι μια πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε ότι έχει πολύ καλή εξέδρα και πολύ θερμούς φιλάθλους στο πλευρό της, αλλά θα μείνουμε συγκεντρωμένοι και θα πάμε εκεί με ένα στόχο να νικήσουμε».

Αν περιμένει να δει ξανά το «ΟΑΚΑ» γεμάτο: «Ναι, ναι, ναι… Περιμένω να δω ένα γεμάτο γήπεδο και να ακούω φασαρία! Και βέβαια θέλω να ξαναδώ γεμάτο γήπεδο! Ο κόσμος είναι η ενέργειά μου! Όταν μετά από μια τάπα ή έναν κάρφωμα ακούω τον κόσμο μου δίνει ενέργεια για τη συνέχεια».

Για το αν είναι σημαντικές οι συμβουλές του Γιάννη και την βοήθεια που παίρνει από άλλους συμπαίκτες του: «Σίγουρα είναι τέλειο. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι και να έχεις και τα αδέλφια σου και τον Θανάση και τον Γιάννη να σε βοηθάνε, να σου μιλάνε. Είμαι ευγνώμων. Όλοι με βοηθάνε όσο μπορούν. Οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου όλοι, όσο μπορούν!»

Για το αν η Εθνική θα κάνει κάτι καλό στο Ευρωμπάσκετ: «Το ελπίζω!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x