Ευρώπη

Ιτούδης: «Είμαι υπέρ των πειραματισμών, είναι ενδιαφέρουσα η ιδέα του τετράποντου»

Ο Δημήτρης Ιτούδης τάχθηκε υπέρ της καινοτομίας με το τετράποντο, θεωρώντας το ως ένα ενδιαφέρον πρότζεκ, εφόσον φυσικά τεθεί σε ισχύ σε μεγάλες διοργανώσεις.

Οι Φιλιππίνες ήταν η πρώτη χώρα που προέβη στην καινοτομία με την χρήση της γραμμής του τετράποντου στο πρωτάθλημά της, με όλες τις κορυφαίες λίγκες του πλανήτη να παρακολουθούν με ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθεί αυτό το εγχείρημα!

Θέση για το εν λόγω ζήτημα πήρε και ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος μιλώντας στο ρωσικό «tass», απάντησε πως το τετράποντο θα αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα καινοτομία στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ και πως ο ίδιος θα ήταν ανοικτός σε μια τέτοια αλλαγή, καθώς του αρέσει ο πειραματισμός και το κάθε τι νέο που μπορεί να πάει μπροστά το άθλημα.



«Είναι μία ενδιαφέρουσα καινοτομία. Γιατί όχι; Είμαι υπέρ των νέων ιδεών, νέων συστημάτων διεξαγωγής. Δεν το έχω δει προσωπικά στην πράξη, θέλω να το δω, αλλά είναι ενδιαφέρον το τετράποντο. Θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την τακτική του αθλήματος, αλλά δεν είμαι ενάντια στους πειραματισμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x