Ευρώπη

Ηρακλής: Αναχώρησε για Ολλανδία και το παιχνίδι με τη Λέιντεν

Με προορισμό την Ολλανδία αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης ο Ηρακλής, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λέιντεν στην πρεμιέρα των ομίλων του FIBA Europe Cup.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους, αναχωρώντας το απόγευμα της Τρίτης για την Ολλανδία ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (13/10, 21:30) με τη Λέιντεν στην πρεμιέρα των ομίλων του FIBA Europe Cup.

Η αποστολή του «Γηραιού» θα μεταβεί στο Λέιντεν μέσω Βιέννης, ενώ αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση στο «Vijf Meihal». Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος πήρε στην αποστολή τους: Γούλριτζ, Σκορδίλης, Φίλλιος, Αγραβάνης, Ντάνιελς, Τέιλορ, Χαριτόπουλος, Κουζέλογλου, Ντάγκλας, Τέρνερ Τζ., Παπαδάκης, Λιντς.

Με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση, ο Γάιος Σκορδίλης τόνισε: «Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να συνδυάσουμε με νίκη την πρεμιέρα μας, στους ομίλους του FIBA Europe Cup. Έχουμε απέναντί μας μια επικίνδυνη ομάδα, η οποία αρέσκεται στο up-tempo παιχνίδι και σουτάρει πολλά τρίποντα. Το πρώτο μας μέλημα είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε το αποτέλεσμα, που θέλουμε και να επικεντρωθούμε στη συνέχεια στη δύσκολη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x