Ευρώπη

Ιδιοκτήτης Βίρτους: «Βρήκα τον Χάκετ να κλαίει έξω από τα αποδυτήρια λόγω Σκαριόλο»

O Mάσιμο Τζανέτι συνέχισε το «άδειασμα» του Σέρτζιο Σκαριόλο, τονίζοντας πως είχε κάνει τον Ντάνιελ Χάκετ να κλάψει επειδή δεν τον άφησε να παίξει.

Σε πλήρη ρήξη έφτασαν η Βίρτους Μπολόνια με τον Σέρτζιο Σκαριόλο, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται σε διαζύγιο το οποίο μόνο... βελούδινο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας, Λούκα Μπάνκι, ο ιδιοκτήτης της Βίρτους, Μάσιμο Τζανέτι, «άδειασε» τον Σκαριόλο αναφερόμενος σε διάφορα περιστατικά που οδήγησαν στην απόφαση της απόλυσής του.

Ένα από αυτά, αφορούσε και τον Ντάνιελ Χάκετ, πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τον Τζανέτι, ο Ιταλός τεχνικός θεωρούσε «τελειωμένο» τον παίκτη, όπως και τους Τεόντοσιτς, Μπελινέλι, μη θέλοντας να τους αφήσει να παίξουν. Αυτό φαίνεται πως πείραξε ιδιαίτερα τον Χάκετ, που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Βίρτους έκλαιγε έξω από το αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για τον Λούντμπεργκ; Ο Σκαριόλο είπε ότι θέλαμε να τον στείλουμε μακριά. Δεν τον άφησε να παίξει και ήθελε να τον διώξει πέρυσι. Πώς μπορείς να πεις ότι θέλαμε να τον διώξουμε; Ήθελε μια ομάδα από νέους, να διώχνει όλους τους παλιούς. Όπως ο Γουίμς, ο αγαπημένος μου. Αλλά όχι μόνο. Βρήκα τον Ντάνιελ Χάκετ έξω από τα αποδυτήρια να κλαίει. Δεν ήθελε να τον αφήσει να παίξει, για αυτόν είχε τελειώσει. Ο Τεόντοσιτς τελείωσε. Ο Μπελινέλι τελείωσε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x