Ευρώπη

Γουεμπανιάμα: «Απογοητευτικό το Μουντομπάσκετ για τη Γαλλία. Θα 'μαι στους Ολυμπιακούς»

Τη θέληση του να αγωνιστεί με την εθνική Γαλλίας στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες, εξέφρασε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Στο πλαίσιο της προώθησης του ντοκιμαντέρ «Μοναδικός», ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα παραχώρησε συνέντευξη στο CANAL+ και μίλησε μεταξύ άλλων και για τις φιλοδοξίες του για NBA και εθνική Γαλλίας.

Η επιστροφή στους «τρικολόρ» είναι προ των πυλών, όπως αποκάλυψε: «Θα είμαι φυσικά παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και δεν θα υπάρχει άλλος στόχος εκτός από το χρυσό».



Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, τον στερήθηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ των Φιλιππινών όπου και γνώρισε τον αποκλεισμό μόλις στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης: «Παρακολούθησα το Μουντομπάσκετ και το αποτέλεσμα ήταν πολύ απογοητευτικό .Ωστόσο, δεν ανησυχώ. Δεν έχω να κρίνω κάτι γιατί δεν ήμουν στην ομάδα και αγωνιζόντουσαν παίκτες κορυφαίου επιπέδου. Δεν αλλάζει, όμως, το γεγονός πως μπορούμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο στο Παρίσι του χρόνου».



Ο 19χρονος φόργουορντ επιλέχτηκε στο νο.1 draft φέτος από τους Σαν Αντόνιο Σπερς και έγινε ο πρώτος Γάλλος που φτάνει σε τέτοιο επίτευγμα. Το ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο στη περσινή του πορεία θα κάνει ντεμπούτο τον επόμενο μήνα στο δίκτυο CANAL+.

Επιμέλεια: Μαρία Σαράφογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x